Geld verdienen: Cashbacks

Online shoppen, we doen het allemaal wel eens. En sommigen wat vaker dan anderen *kuch*schuldig*kuch* Enkele maanden geleden ontdekte ik een site die de pijn van het shoppen wat verzacht: Shopbuddies. Via deze site krijg je een klein percentage van het uitgegeven brutobedrag teruggestort. Voor een onlineshopper als ik komt dat jaarlijks op een kleine €150. Niet slecht, denk ik dan. Mijn tweede gedachte is dat ik iets aan mijn shopgedrag moet doen, maar dat negeren we even 😉

Elke webshop beslist zelf welk percentage ze terug betalen en wanneer ze terug betalen. Zo regelt Bol.com alles netjes binnen de drie maanden maar op de goedkeuring van AliExpress is het na vier maanden nog altijd wachten. Maar als ik geld kan (terug)verdienen zonder er al te veel moeite voor te moeten doen, ben ik best bereid wat geduld te tonen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s