Geld verdienen: Verkoop je kleding op Vinted

Als moeder van een continu groeiend kind bezit ik behoorlijk wat kleding die veel te snel te klein is geworden. Vroeger gooide ik deze kleding weg op het containerpark maar sinds de komst van Vinted heb ik er een nieuwe inkomstenbron bij gevonden.

Op Vinted kan iedereen kleding verkopen, voor alle geslachten en voor alle maten. Uiteraard ontvang je vaak een stuk minder dan wat je er zelf voor betaald hebt maar het is altijd beter dan niets. Op twee jaar tijd heb ik ongeveer €300 verdiend met de verkoop van vrouwen- en kinderkledij. Geen grote vetpot maar als ik alles naar het containerpark had gebracht, had ik er helemaal niets aan verdiend.

Wat me het meeste aan Vinted bevalt, is dat de grootste rompslomp uit je handen wordt genomen. Jij hoeft alleen je te verkopen kledij te fotograferen en up te loaden. Zodra je een item verkoopt, betaalt de koper de prijs + verzendkosten aan Vinted. Als verkoper ontvang je een verzendlabel dat je moet afprinten en op je pakje plakken. Daarna zoek je een afhaalpunt van de bezorgfirma in je buurt, geeft het pakje af zonder dat je ook maar één cent hoeft te betalen en kan je op de app de weg van je pakje volgen. Zodra de koper je pakje heeft afgehaald en goedgekeurd, wordt het geld in jouw portemonnee op de app gestort. Je kan dit geld direct laten overboeken op je rekening. Uitbetalen kan vanaf 0,10€ en staat binnen de drie werkdagen op je rekening – dat heb ik vorige week zelf getest.

Neem gerust een kijkje op mijn Vintedprofiel als je op zoek bent naar jongenskledij onder de 8 jaar en vrouwenkledij. Wil je zelf je kleerkast verkopen, schrijf je dan hier in.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s