Geld verdienen: Klik je rijk

Oké, toegegeven, die titel is wat overdreven maar het is zeker mogelijk om een mooi zakcentje bij te verdienen door mails te lezen en op advertenties te klikken. Ik doe het zelf al enkele jaren en verdien er jaarlijks toch een klein bedrag mee waar ik iets leuks mee kan doen. En zoals mijn bomma altijd zei: wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd. In deze blog vertel ik je over de drie programma’s die ik al een aantal jaren succesvol gebruik.

Qassa

Bij Qassa zijn er verschillende manieren om geld te verdienen. Je kan op mails klikken, spelletjes spelen of via hun cashbackprogramma geld terugkrijgen. Zelf klik ik enkel op de mails, dit duurt wekelijks een vijftal minuten en daarmee verdien ik ongeveer 25 euro per jaar. De mails worden gestuurd op basis van je interesses. Hoe meer interesses je ingeeft, hoe meer mails je krijgt, hoe meer je verdient. Ik zou meer kunnen verdienen door gebruik te maken van hun cashbackprogramma maar momenteel gebruik ik Shopbuddies voor cashbacks.

Qlicks

Qlicks is een gelijkaardig programma als Qassa. Ook hier krijg je dagelijks mails verstuurd die aanleunen bij je interesses, waar je dan even op moet klikken om je punten te scoren. Meestal lees ik niet eens de sites waar ik op terecht kom en binnen vijf minuten per week is het klusje geklaard. Ook hier verdien ik ongeveer 25 euro per jaar maar ik heb net meer interesses aangeduid, hopelijk doet dit mijn verdiensten wat stijgen 😉

Euroclix

Ook bij Euroclix kan je geld verdienen door mails te lezen, aankopen te doen met cashbacks en kortingen en door mee te doen aan online onderzoeken. Als je je aanmeldt met mijn link ontvangen zowel jij als ik een welkombonus van 1,95 euro; dat is al een mooie start. Een tijd geleden heb ik na een tweetal jaar sparen 85 euro laten uitbetalen. Dit kan zeker sneller als je jezelf meer engageert voor het programma. Zo heb ik de laatste tijd wat mailtjes gemist. De uitbetaling is een mooie reminder om er nog een beetje extra mijn best voor te doen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s