Upperdare: De sexy homeparty

Foto door Anna Shvets op Pexels.com

Sinds een twintigtal jaar hebben de tupperwareparties er een sexy zusje bij: de upperdareparties. In dit artikel leer je alles over deze erotische homeparties.

Upperdareparties?

Upperdareparties zijn homeparties waarbij erotische artikelen worden gedemonstreerd, van dildo’s tot eetbare slipjes, van massageolie tot allerhande speeltjes. De demonstratrice geeft beeld en uitleg bij alle artikelen en je krijgt de mogelijkheid om de artikelen aan te raken, te besnuffelen en eventueel uit te proberen.

Ontstaan

In 2003 kwamen twee vriendinnen, Jacqueline Coene en Paja Van Dyck, op het idee om dames op een ontspannen, niet-platvloerse manier te laten kennismaken met zinnenprikkelende, erotische artikelen. Naar analogie van de tupperwareparties besloten ze de demonstratie te laten doorgaan in hun eigen huiskamer en met een groepje vriendinnen. “Upperdare” was geboren.

De pers stortte zich al gauw op het nieuwe fenomeen: de twee vriendinnen verschenen o.a. in De Laatste Show, Telefacts en Zomer 2006 en er verschenen artikels in o.a. Flair, P-magazine, Blik en Het Laatste Nieuws.

Omdat het bedrijfje al spoedig uit zijn voegen barstte, werden er andere mensen aangetrokken om de twee vriendinnen te begeleiden. Niet veel later volgde er een naamswisseling: Upperdare werd Upper at Home maar de oorspronkelijke naam is altijd blijven hangen.

Aanbieders

Een korte zoektocht op internet leert ons dat er ondertussen meerder bedrijven erotische homeparties aanbieden maar Upper at Home is wel de bedenker van het principe.

Verloop van een upperdareparty

  • Boek een party bij één van de gespecialiseerde bedrijven
  • Nodig minimum 12, maximum 25 meerderjarige vriendinnen uit. In eerste instantie zijn de avonden op dames gericht maar op aanvraag kunnen er ook mannen worden toegelaten of zelfs avonden voor mannen worden georganiseerd. Ook een presentatie op een vrijgezellenavond of een studentenfeestje behoort tot de mogelijkheden
  • Haal hapjes en drankjes in huis; de party is gratis maar de drank en chips zijn voor rekening van de gastvrouw
  • Bekijk en besnuffel de artikelen; een demonstratie duurt ongeveer 2,5 uur, daarna krijgt iedereen de mogelijkheid artikelen te bestellen
  • Kies voor 5% van het totaalbedrag van de verkoop artikelen, enkel voor de gastvrouw
  • Twee à drie weken later worden de gekochte artikelen bij de gastvrouw afgeleverd

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s