Geld verdienen: Geld voor je mening

Als je graag een extra zakcentje wil verdienen, dan kan je je inschrijven bij sites die graag jouw mening over verschillende onderwerpen willen horen. Het gaat hier over marktonderzoekbureau’s die in ruil voor je mening een kleine cent willen neerleggen. Hieronder bespreek ik de belangrijkste marktonderzoeksites, bij de meesten geldt dat je na inschrijving automatisch enquêtes in je mailbox ontvangt.

Jouw Mening

Jouw Mening beloont je voor elke ingevulde enquête met 2€ tot 5€. Wanneer je saldo 10€ bereikt, word je beloond met een kadobon van Kadeos.

Test&Vote

Test&Vote is één van mijn favorieten. Niet enkel kan je enquêtes invullen, je kan ook snel stemmen (Quick Vote) en producten uittesten. Voor elke activiteit krijg je punten toegekend waarmee je mee kan doen aan prijzentrekkingen of je kan ze opsparen voor een waardebon van cdwow, Accentiv’ of bol.com.

Panelwizard

Panelwizard is een onderzoeksinstrument waarmee marketeers zelf onderzoek kunnen uitvoeren. Via een wizard stellen ze zelf een onderzoek op, dat dan wordt voorgelegd aan een panel dat met hun doelgroep overeenstemt. Je krijgt 10 cent per gegeven antwoord. Er vinden jaarlijks twee uitbetalingen plaats: op 1 januari en op 1 juli.

Panelclix

Panelclix is een onderdeel van Euroclix. De verdiensten per enquête verschillen sterk. Als je Panelclix combineert met Euroclix kan je snel en makkelijk een extra centje bijverdienen. Belangrijk is dat je je profiel nauwkeurig invult, op basis daarvan worden je enquêtes toegestuurd.

Persoonlijke gegevens

Deze sites vragen je om je persoonlijke gegevens, zoals je adres en bankrekeningnummer, op te geven. Op basis van deze gegevens wordt er beslist welke onderzoeken geschikt zijn voor jou. Daarnaast zullen zij, afhankelijk van het onderzoek, persoonlijke vragen stellen over de samenstelling van je gezin, over je gewoontes en nog veel meer. Ook al zijn de marktonderzoekbureau’s gebonden aan privacyrecht, er is dus altijd wel één werknemer die weet hoe je gezinssituatie in elkaar zit. Bedenk op voorhand of je bereid bent deze informatie over jou en je gezin prijs te geven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s